Len málo ľudí by popieralo, že poľnohospodárstvo je tvrdá práca. Vždy to bolo a pravdepodobne vždy bude bez ohľadu na to, ako sa zariadenie dostane. V roku 1932 bol poľnohospodárstvo obzvlášť vyčerpávajúci. V celom Spojených štátoch sa vyskytli sucho, ktoré viedli k vzniku podmienok prachu. Ako keby tieto dve veci neboli dosť zlé, priemerný príjem amerického poľnohospodára padol do najnižšieho bodu počas depresie, vďaka zákonu Smoot-Hawley tarify.

Dokonca aj tak, plodín bol stále životaschopný a trochu populárnou kariérnou cestou v roku 1932. Koniec koncov, s vedomím, ako pestovať potraviny, sa vždy dostane do vašej miestnej miestnej post-apokalyptickej rady. Ako taký, spoločnosť John Deere Equipment Company vydala 19. ročník svojej klasickej knihy, prevádzky, starostlivosti a opravy poľnohospodárskych strojov. Táto kniha sa vzťahuje na všetky rôzne vybavenie, ktorý je potrebný na to, aby sa dostal z pluhu na odmenu. Text poskytuje rovnaké zváženie koňských a trakkových poľnohospodárskych implementov a je tu celá kapitola venovaná údržbe traktora.

Podľa jeho predsloveho, táto kniha bola použitá ako poľnohospodársky text v školách a pracovných študijných programoch. Ponúka plný kurz pri udržiavaní všetkých zariadení (John Deere) potrebného na prácu pôdy, rastlinných plodín, pestovania, zberu a hnoja vo všetkých častiach krajiny. Operácia, starostlivosť a opravy poľnohospodárskych strojov bola tak dobre prijatá, že John Deere držal knihu v publikácii už tridsať rokov. 28. ročník a posledné vydanie vystúpili v roku 1957. Zaujímalo by ma, prečo by to prestali uviesť to po všetkom. Možno, že to nebolo dostatočne ziskové, alebo spoločnosť sa rozhodla vyraďovať odtieňový strom traktor mechanik.

Tak prečo by ste sa mali ponoriť do veľmi zastaranej učebnice o poľnohospodárskom zariadení? No, je to jednoducho napísané a ľahko sa učí, či sa snažíte alebo nie. Mali by ste si to skontrolovať, ak ste dokonca vzdialene zvedaví na základy poľnohospodárstva. Ak z iného dôvodu by ste mali ísť na ohromujúce ilustrácie ručne-upresnených ilustrácií a zostať pre zaujímavé tabuľky a grafy v chrbte. Vedeli ste, že galón mlieka váži 8,6 libier?

Retrotechtacular je týždenný stĺpec s hacks, technológiou a Kitsch z vekov yore. Pomôžte udržiavať ho čerstvé odoslaním vo svojich nápadoch pre budúce splátky.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *