, pretože každý hacker bude potvrdiť, kedykoľvek chýba základný nástroj, môžete tiež stavať nový! To je stanovisko, že [Matt] sa ocitol, keď sa pokúsil merať spotrebu energie v dome svojich rodičov. Opustil vysielač pre merač napájania doma, a tak racionálna vec, ktorú musíte urobiť, bolo nastaviť webovú kameru a python skript na monitorovanie svojho otca, namiesto toho, aby sme sa vrátili, aby sa dostal.

Merač napájania, ktorý mal užitočnú, bola monitor elektrickej energie GEO MINIMA. Zistil, že to veľmi náročné na získanie údajov priamo z tohto konkrétneho merača, takže namiesto kopania do ktorejkoľvek z komunikačných protokolov int on meter, vytvoril webovú kameru v krabici s LED a monitoroval ho so špeciálne písaným skriptom Python . Skript je schopný vidieť údaje z merača, a potom správy späť do počítača so všetkými príslušnými údajmi. [Matt] dal tento kód na svoje miesto projektu, aby niekto mohol používať.

Toto je úžasný riešenie, ktorý nezahŕňa deming príliš hlboko do vnútorného fungovania príslušného merača. Vždy by ste mohli vytvoriť svoj vlastný systém sledovania napájania, aj keď to je oveľa viac vášho štýlu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *