PCB ART je oveľa lepšie, rovnako ako oveľa lepšie každý rok. Tento rok ho však z parku zrazí. V marci ma [Andrew Sowa] obrátil na peniaze. V poslednej dobe nedávno, [TRAMMELL HUDSON] preskúmala vrstvy SHOPPARKOVACIEHO SPOKUHUJÚCEHO PRACUJÚCEHO ROZHODNUTIA, ako aj hodvábu, aby vytvorili majstrovské dielo. Teraz sa pohybujeme rovnako ako plnohodnotné umenie. [Blake Ramsdell] sa zaoberal BOZPOČTOM ROZBAZPEČNOSTI NA PRODUKTU PROSTREDNÍKU UMENIA V ZAROMENTIVOSTI, UKESTVOJI, SOUNKU, SOUNDERMASKE, AKO SILKSCREEN. Je to 22 × 16 palcov, rovnako ako je to fantastické.

Tam je nezávislý halakaday stretnutie v Hongkongu tento týždeň. Predmetom stretnutia bude vákuové systémy pre tavenie elektrónového lúča, hmotnostnú spektrometriu, ako aj budovanie tubes Nixie.

Prečo môj okruh stále pracuje, keď som eliminovať niektoré čiapky? Tento záujem bol predstavovaný na fóra Eevblog, s fotografiou pripojenou k najhoršiemu neporiadku drôtov, aký som kedy videl. Toto je – údajne – nie vtip, rovnako ako úplné, praktické CPU vyvinuté z logiky série 74HC na tridsať, alebo tak spájkovaných chleboch. Podivný prospech ziskového prístupu k návrhu Line v Haboraday znamená, že každý práve tu stáva odborníkmi v oblasti absurdne vybudovanej elektroniky. Chcete vidieť najhoršie PCB vždy? Videli sme to. To je, bez otázky, najviac potkanov hniezdia elektronický projekt, ktorý kedy niekto kedy postavil.

[Adam West] zomrel tento víkend vo veku 88 rokov. Prežije jeho manželku, Marcelle, ako aj šesť detí.

Je tu nový dokument na [Nolan Bushnell], ako aj v prvých dňoch Atari. Disčnícky [Bruno Grampa] bude zobrazovať jeho najnovšie, ľahko sa učiť, ťažko zvládnuť v múzeu v oblasti počítačovej histórie v pohľade na hory 23. júna. Je to rozprávané [bild stádo], takže sme trochu predsudok, ale skontrolujte príves.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *